Accounts en services

Accounts en services

Meld u vanaf uw apparaat bij uw online serviceaccounts aan om eenvoudig toegang te krijgen wanneer u op reis bent. Zo kunt u bijvoorbeeld contacten uit uw Google™-account in uw contacten integreren, zodat u alles op één plaats hebt. U kunt zich zowel vanaf uw apparaat als vanaf uw computer voor nieuwe online services inschrijven.

Google™-account

U moet een Google™-account hebben om gebruik te maken van het aanbod aan applicaties en services op uw Android™-apparaat. U hebt bijvoorbeeld een Google™-account nodig om de applicatie Gmail™ op uw apparaat te gebruiken, om met vrienden te chatten via Hangouts™, en om de agenda op uw apparaat te synchroniseren met uw Google Calendar™. Verder hebt u een Google™-account nodig voor het downloaden van applicaties en games, muziek, films en boeken van Google Play™.

Microsoft® Exchange ActiveSync®-account

Synchroniseer uw apparaat met uw Microsoft® Exchange ActiveSync®-account. Op deze manier hebt u uw bedrijfs-e-mail, contacten en kalendergebeurtenissen altijd bij u.

Facebook™-account

Facebook™ is een social networkingservice waarmee u kunt verbinden met vrienden, familie en collega's wereldwijd. Stel Facebook in op uw apparaat zodat u overal contact kunt houden.